DMC Europe

Vi holder meget af at hjælpe lokalt, så det er ingen hemmelighed at vi blev rigtig glade da Ringsted eSport tog kontakt til os.

Ringsted eSport har haft en imponerende start og skabt en forening, der oser enormt meget af et socialliv med gode og sunde rammer for børn og unge.

Udfordringen hos DMC Europe

Ringsted eSport var nogle af de første til at lukke ned da det var begyndt at rygtedes, at nye retningslinjer ville tvinge foreninger og andre større samlingssteder at lukke.

Den ansvarlige beslutning tog havde dog konsekvenser for foreningens. Dels fordi at medlemstallet begyndte at dykke, da man ikke på daværende tidspunkt vidste hvor længe der skulle være lukket, men også fordi at Ringsted eSport’s LAN-parties er en stor del af deres indtjening.

Udfordringen var altså, at de grundet midlertidig lukning både mistede medlemmer samt indtægter til de faste udgifter.

Med andre ord, stod Ringsted eSport overfor en mulig permenent lukning, hvilket ikke kun ville være en skam for de mange glade medlemmer, men også foreningslivet i kommunen.

Sådan hjalp vi Dmc Europe

Vi tog en snak med foreningen og blev i fællesskab enige om, at træningen og fællesskabet skulle rykke online.

Her gik vi ind og hjalp med at udvikle og markedsføre et børnevenligt online community, som skabte glæde for både nuværende medlemmer, samt fik nye til at tilmelde sig online gamning og holdtræning i hhv. Fortnite og CS:GO.

På den måde kunne medlemmerne bevare det sociale til kammeraterne fra foreningen samt vedligeholde deres træning, trods hjemsendelse fra skole og øvrige fritidsaktiviteter.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.
Miki Olsen
Bestyrelsesformand, Ringsted eSport

Resultatet

0

nye medlemmer

0

nye samarbejdspartnere

0 %

højere afkast