Unik & professionel
hjemmeside, der matcher dit brand.

Hjemmeside uden binding

Vi er ikke fortalere for hjemmesider på abonnement. Vi mener derimod at du som kunde skal have fuld råderet over din hjemmeside og derfor overdrager vi altid din hjemmeside til dig – med fuld administratoradgang. Det er en fordel at du selv kan gå ind og lave de ændringer du har brug for løbende. Dette er især en væsenligt for dig, der har en medarbejder “in-house”, som skal stå for hjemmesiden efterfølgende.

Valgfri Servicepakke

Ønsker du ikke selv at stå for løbende opdateringer, teknisk support af hjemmesiden m.m., tilbyder vi en servicepakke.

Servicepakken er valgfri, men vi oplever at mange af vores kunder finder en tryghed i at have en specialist ved hånden.

Vores servicepakke giver derudover en god rabat på evt. videreudvikling af din hjemmeside.

Et udkast af tidligere projekter

Fokus på dit brand, brugervenlighed
og konvertering.

Hjemmesider skal skabe salg eller konverteringer for at retfærdiggøre udgifterne ved online annoncering. Fokus på teknik, brand, brugervenlighed og konverteringsrate er afgørende for at forbedre salget, SEO og brugeroplevelsen. Vi designer hjemmesider individuelt i Elementor for at opfylde specifikke konverteringsmål og undgå standardtemaer.

Godt at vide...

Vores webdesigner bruger Elementor og Elementor PRO til at opsætte og designe din hjemmeside.

Elementor er en webbuilder, der giver vores webdesigner kreativ frihed til at skabe den helt rette hjemmeside, både i forhold til design, men også mulighed for at opsætte en masse smarte funktioner.

Med Elementor og vores dygtige webdesigner med knap 20 års erfaring, får du den optimale hjemmeside, som skiller sig ud fra konkurrenterne, men stadig opholder alle de vigtige faktorer, som skaber konverteringer.

Når din hjemmeside er færdig, overdrager vi den til dig, så du har fuld administrator adgang og mulighed for at lave alle de rettelser du ønsker fremover.

Det betyder dog også at du selv er ansvarlig for at opdatere din hjemmeside jævnligt.

Ønsker du hjælp til vedligeholdelse og løbende rettelser/tilføjelser, kan vi anbefale dig at benytte vores servicepakke, som koster 399 pr. måned.

(Se næste fane)

En hjemmeside hos os kan altid videreudvikles, så du behøver ikke at beslutte dig for dit færdige produkt fra starten.

Ønsker du f.eks. en simpel hjemmeside til at starte med, men på sigt har planer om at udvide med en webshop, et community, en videoblog eller andet, kan vi sagtens bygge videre på din hjemmeside.

Vi er ikke så sort/hvide når det kommer til funktioner, antal undersider m.m. Det handler om at stå med et færdigt produkt til dig, som lever op til dine forventninger og ikke mindst understøtter de mål du vil opnå med din nye hjemmeside.

Derfor har vi ikke faste pakkeløsninger, men giver et tilbud, der matcher dig og dine behov for din nye hjemmeside. På den måde ved du, at du ikke betaler for meget.

Med andre ord, giver vi altid et tilbud ud fra hvad vi med hjemmesiden kan skabe af værdi for din virksomhed.

Vores hjemmesider koster fra 18.000 kr. ex. moms som engangsbetaling, med ubegrænset antal undersider og de funktioner, der understøtter dine mål.

De fleste af vores kunder vælger en PRO version, hvilket giver adgang til flere funktioner. Denne koster omkring 300 kr. per år. og betales automatisk direkte til Elementor PRO.

Vores servicepakke er et valgfrit tilbud til dig der gerne vil sove trygt om natten.

Servicepakken koster 349 ex. moms pr. måned og inkluderer:

  • Vedligeholdelse
  • Løbende rettelser/ændringer
  • Rådgivning
  • SOS-hjælp ved hacking eller andre tekniske problemer

Hvad skal du tænke over når du vælger et webbureau til at designe din hjemmeside?

Læs vores råd til at finde et rette bureau

"Louise har opbygget Andreas Jochimsen hjemmeside med alt det grafiske opsætning, layout, ja alt hvad der kræves til sådan en opgave, sat flot op grafisk i nutidens design. Louise går meget op i det grafiske, alt skal passe sammen: billeder, tekst osv. Det skal se præsentabelt og enkelt ud når man besøger hjemmesiden. Vi er utrolig glade for at Louise har den tilgang til sit arbejde! Perfektionist ud til fingerspidserne, troværdighed og en aftale er en aftale til tiden."

Michael Jochimsen, Manager AJ Racing

Lad os tage en snak
om dine mange muligheder

Udfyld formularen herunder, så kontakter vi dig inden for 48 timer.
Du er også altid velkommen til at ringe til os på 93 30 10 90 eller sende os en mail.