Seo er en investering, der skaber værdi langt ud i fremtiden.

En effektiv SEO-strategi vil hjælpe med at vise din hjemmeside, ydelser, produkter og blogindlæg frem til det relevante publikum via relevante søgeforespørgsler.

Seo er mere end dine søgeord

Teknisk seo

Teknisk SEO er noget som mange overser, men godt indhold betyder ikke noget hvis din hjemmeside kører så langsomt at dine besøgende lukker den ned med det samme. Det samme gælder en hjemmeside, der ikke er optimeret til smartphones og tablets.

Indhold

Vi skal skabe indhold på din hjemmeside, som understøtter din SEO, men vi skal samtidig huske at vi skriver til mennesker og ikke til maskiner.
Ud fra keyword- og konkurrentanalyse, opbygger vi et univers, der ranker dig højt i Google.

Popularitet

Popularitet handler om at skabe tillid til dit website og Google måler din popularitet ud fra hvor mange andre pålidelige hjemmesider, der linker til dig. Det er her vi skal fokusere på linkbuilding af høj kvalitet.

Vidste du at...

…søgemaskineoptimering også bidrager til dine Google Ads kampagner?

SEO giver dig en højere kvalitetsscore på dine kampagner og sænker dermed den pris du skal betale for et klik fra en potentiel kunde.

Godt at vide...

Det er rigtigt, at dine Google annoncer bliver vist som en annonce øverst på en søgemaskines resultatside, men hvis din hjemmeside er søgemaskineoptimeret, vil du se en reduktion i den investering, der kræves for at blive vist som en af ​​de første annoncer.

Du betaler mere pr. klik end dine konkurrenter, hvis din hjemmeside er mindre relevant med en lavere SEO-score. Du tror måske, din hjemmeside er bedre end deres, men det er irrelevant – det er kun ligegyldigt, hvad søgemaskinerne synes om dit websted, når det kommer til at byde på betalte annoncer.

Vi arbejder på at forbedre din organiske SEO, før vi arbejder på din PPC for at sikre, at du får de bedste resultater fra den laveste investering, hvilket får dine penge til at arbejde smartere for dig.

Søgemaskineoptimering er ikke en engangsbegivenhed.

Det er en proces, fordi markedet, konkurrencen og de virksomheder, der sætter reglerne – altså søgemaskinerne – hele tiden ændrer sig og udvikler sig.

Det er desværre længe siden at man bare kunne lancering en hjemmeside, optimerere titeltags og ligge på Google et par uger efter.

Du kan ikke lancere en hjemmeside og forvente, at den rangerer på konkurrencedygtige søgeforespørgsler fra den ene dag til den anden.

Det tager tid for en hjemmeside at præstere organisk, da Google rangerer relevante hjemmesider, der har opbygget autoritet (popularitet).

Et godt svar er et sted mellem 6 måneder til et år, men det er i høj grad baseret på niveauet af det arbejde, der lægges i strategi, konkurrenceniveauet, og hvad andre, der konkurrerer om de samme forespørgsler, laver.

Det kan gå så hurtigt som et par måneder at rangere for en virksomhed (f.eks. blikkenslager i [location]), hvorimod det kan tage år at rangere en ny hjemmeside for, lad os sige, udtrykket “bærbare”.

Er du træt af at være usynlig
i søgeresultaterne?

Udfyld formularen herunder, så kontakter vi dig inden for 48 timer.
Du er også altid velkommen til at ringe til os på 93 30 10 90
eller sende os en mail.